Ons team

Onze mensen en wat hen motiveert

Ons team

Een vast team van 30 medewerkers zet zich dagelijks vol enthousiasme in om relevante oplossingen voor de uitzendbranche te ontwikkelen en optimaliseren. Hoe ervaren onze mensen het werken bij Nedap Staffing Solutions?

"Ik ben ervan overtuigd dat niet de automatisering het verschil maakt, maar juist de mens."

LIESBETH, SOFTWARE ONTWIKKELAAR

"Het hebben van een goede baan is erg belangrijk, het geeft je een gevoel van eigenwaarde en trots. De uitzendbranche helpt mensen daarbij. Het is mooi dat wij daarvoor software mogen ontwikkelen, omdat dit een impact heeft op de maatschappij. Met de PEP-software die ik mede ontwikkel, kunnen de medewerkers van uitzendbureaus werkzoekenden aan een passende baan helpen. Het leuke van werken bij Nedap Staffing Solutions is bovendien dat wij uitgaan van de kracht van de mens. Ik ben ervan overtuigd dat niet de automatisering het verschil maakt, maar juist de mens."

JANINE, IMPLEMENTATIE

"Ik kom niet zomaar bij een uitzendbureau om de PEP-software uit te rollen, maar om te bekijken waar ik kan helpen. Het geeft me energie om samen met een uitzendbureau de processen te doorgronden en te kijken waar het beter kan.
Alle betrokkenen - de inlener, de flexkracht en het uitzendbureau - hebben een belangrijke verantwoordelijkheid. Als je die goed benut, haalt iedereen meer plezier uit zijn werk. Ook het samenspel tussen uitzendbureau en ontwikkelaars vind ik ontzettend kicken."

 

 

  

 

KAREN, SUPPORT

"Ik vind het erg leuk om mensen te helpen een probleem op te lossen. Dat doe ik het liefst door ‘kleine’ aanwijzingen te geven, waarmee ik iemand zelfredzaam maak.
Ik streef ernaar dat mensen het prettig vinden om met mij te bellen, omdat ze weten dat ze goed geholpen worden.
Het maakt echt mijn dag als iemand met een glimlach weer ophangt." 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

 

Wil je graag meer informatie over de PEP Software en welke voordelen dit jou kan bieden. Dan kun je ons bellen op onderstaand nummer. Karen of Jelle helpen jou dan graag verder. 

Je kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Bel direct

0544 – 47 16 96

 

 

 

 

Ik ben akkoord met de privacy policy van Nedap