Onze producten

Online software om jouw processen te vereenvoudigen

Gebruiksvriendelijke software voor de uitzendbranche

Het team van Nedap Staffing Solutions is iedere dag bezig met het ontwikkelen van oplossingen voor de uitzendbranche. Het begon allemaal met een product voor de registratie van uren, maar inmiddels is er een compleet palet: PEP Flex, PEP Grid en PEP Staff. Diverse uitzendorganisaties door het hele land maken al gebruik van één of meer varianten van PEP.

PEP FLEX

Ben je veel tijd kwijt met urenbriefjes verzamelen, handschriften ontcijferen en deze gegevens invoeren? Dit is niet het leukste werk en ook nog eens foutgevoelig. Met PEP Flex is het verleden tijd. Deze urenadministratiesoftware verwerkt de gewerkte uren van uitzendkrachten eenvoudig, snel en foutloos.

Lees meer over PEP Flex

PEP Grid

Roosteren is een tijdrovende klus. Zeker met programma’s als Excel waarin iedereen zijn eigen werkwijze hanteert. Het resultaat is ingewikkelde sheets met verschillende kleuren, afdelingen en tijden. Dit zorgt voor onduidelijkheid. Ook worden flexkrachten bij deze werkwijze vaak per sms of telefonisch op de hoogte worden gesteld. PEP GRID maakt roosteren eenvoudig en de communicatie met flexkrachten regel je met één druk op de knop.

Lees meer over PEP Grid

PEP Staff

Eigen medewerkers, flexkrachten, zzp’ers: bij een organisatie zijn diverse constructies mogelijk als het gaat om personeel. Maar hoe registreer je nu duidelijk en overzichtelijk de gewerkte uren van al deze mensen? Daar biedt PEP Staff een oplossing voor.

Lees meer over PEP Staff

Weten welk programma van PEP geschikt is voor jóuw organisatie?